Sanlian светот

timg1

Sanlian тешката индустрија сега имаат канцеларија и партнери во Монтреал, Канада / Соединетите Американски Држави, САД / Монтереј, Мексико / Бризбејн, Австралија / Истанбул, Tukey / градот Хо Ши Мин, Виетнам / Дака, бангла desh

Ние сега се уште deveping соработуваат од целиот свет.

We welcome you to join us !


WhatsApp Online Chat !