Sanlian Worldwide

timg1

Sanlian Heavy Industry tani kemi zyra dhe partnerët në Montreal, Kanada / TX, SHBA / Monterrey, Meksikë / Brisbane, Australi / Stamboll, Tukey / Ho Chi Minh City, Vietnam / Dhaka, desh Amerikës

Ne jemi tani ende deveping bashkëpunojnë e gjithë bota.

We welcome you to join us !


WhatsApp Online Chat !