фабрика турнеја

Workshop&Office

Sanlian Heavy Industry (Welding and Cutting Equipment workshop) have (4) Span workshop and (1)office building.

a (3)

производствена линија

Нашата компанија има две производствени погони, Имаме CNC машина за сечење, Еџ мелење машина, машина алатка и други машини за производство.

Складиштето е за чување на делови, како и соба на сликата е за сликање на машина, која е одвоена.

(1) воведе напредна технологија, увезени напредна опрема

(2) Карактеристики на високо технички способности

(3) вработува искусни технички и управување со персонал

(4) Нашите годишно производство способност

(5) Ние имаме многу години искуство во обезбедување на заварување и сечење опрема

a (1)

a (2)

 


WhatsApp Online Chat !